Űrlényvadászok a Rocksertés nyomában - PEN in Black

?

zenendroll 2010.04.19.

Űrlények parkoltak a belváros közepére beazonosított, Kocc-1 névre hallgató repülő objektumukkal és kijelentették: addig nem mennek sehova, amíg nincs meg a boruk. A helyzetet megoldandó a jogi kar elit alakulata is kiszáll a PEN-re, hogy rendet tegyen.

A Kocc-1 legénységét gülü szemű, csápos földönkívüliek és bájos űrlényinák alkotják, akik pusztán folyadékon élnek. Koccintós boron, egész pontosan, amit a Rocksertés eddig tisztázatlan körülmények között meglovasított tőlük. Ám bennfentes információk alapján úgy sejtik, a tettes a PEN-en lesz megtalálható, így nincs más választásuk, a szomszédos galaxisból hozzánk látogatóknak is oda kell menniük, ha az ügy végére akarnak járni.

 

Szerencséjükre segítségükre siettek a PEN in Black ügynökei. Rufusz, az űrlények italkancellára alkut kötött G ügynökkel, a fekete ruhások vezérével, így a jogi kar eddig titokban tartott csapata minden tudását beveti majd, hogy a tolvaj nyomára bukkanjon. Az operáció egyik alvezéréül V ügynököt, a retoxikációs bizottság osztályvezetőjét tették meg, de a felállást erősíti B ügynök is, ismertebb nevén a patacsi rém, aki az ügyosztály véletlen felfedezettje. Rátermettségére egy presszóban figyeltek fel és biztosak benne, hogy az ott szerzett szakértelme a mostani akció során is kulcsfontosságú lesz.

 

Mint láthatjuk, nem csak az embereket hozza egymáshoz közelebb a PEN – és a bor – hanem az egész pángalaktikus közösséget. Ha űrlényeket láttok, nyomjatok egy pohárnyi száraz fehéret a kezükbe, hogy kibírják addig, amíg az éltető italukat visszaszerzik!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr521934935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása