Megvan a legjobb 24

?

zenendroll 2010.03.03.

Nem volt egyszerű menet, de a szakavatott zsűrinek végül sikerült kiválasztania azt a 24 zenekart, amely élőben zúzhat majd a Szenesben a könnyűzenei tehetségkutatónk elődöntője alkalmából. A nyolc továbbjutó helyért nagy tülekedés várható majd.

 

Semmi panaszunk nem lehet, hiszen idén újabb csúcsot döntött a már tradicionálisnak tekinthető PEN tehetségkutató: összesen 65 érvényes jelentkezés futott be az ország minden pontjáról.

 

Az előzsűrinek nehéz dolga volt, ugyanis a mezőny kifejezetten erősnek és pár kivételtől eltekintve kiegyenlítettnek bizonyult. Annak érdekében, hogy minden arra méltó zenekar élőben mutathassa meg tudását, úgy döntöttünk, hogy a tavalyi 16 helyett idén 24 együttes jut tovább az elődöntőbe, amely fordulói március 18-án, 23-án és 24-én kerülnek megrendezésre Pécsett a Szenes klubban. A 24 csapatból végül a legjobb 8 jut tovább a döntőbe, amelyet április 21. és 24. között rendezünk meg a Pécsi Egyetemi Napokon.

 

Az elődöntőbe a következő 24 zenekar jutott: A Gátnál, Armenise, Borbazár, Cat Sized Dog bite, Derültégből, Folk Fellows, Frozen Moment, Headless Trio, Katz, Kutyával Őrzött Terület, My Godness, Nanoguy, Pieris, Poe Jazz Ensemble, Pygmalion, Rejtély, Second Avenue, SKAtch, Soul Station, The Airborn, The Three Teadies, United Space, Wattacukor, Woodiez.

 

Gratulálunk a továbbjutóknak, akikkel közelebbi ismeretséget is köthettek majd itt a blogon a következő hetek során. 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr241805330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása