PENlight – A fényt követő vámpírklán

?

zenendroll 2010.04.18.

Az eleganciájáról és fényes bőréről híres PENLight, The New Team elérkezettnek látta az időt, hogy a PEN-en is uralomra törjön. Az ETK vegetáriánus vámpírokból álló diákrektorcsapatának megalakulása különös véletleneknek köszönhető.

 

Történetük hónapokkal ezelőtt kezdődött. Az Egyesült Államokból Debella Ella elől Pécsre menekülő Edwardnak rokonai azt tanácsolták, hogy éhségét az Egészségtudományi Karon, a vér gyűjtőhelyén csillapítsa. Edward, akinek egy harapása is elég ahhoz, hogy az embereket vérszívókká változtassa, itt talált rá szerelmére, Nicolra, akivel később közösen szedték áldozataikat a hallgatók törzshelyén. A metamorfózis során vámpírrá vált diákok úgy döntöttek, hogy a PEN a legideálisabb hely a klán bővítésére.

 

Az új generáció köztudottan szőlőérzékeny és vegetáriánus, így se borainkat, se életünket nem kell tőlük féltenünk. Vérünk helyett, a fővezérré kikiáltott Á-glass laboratóriumi keretek között előállított fényével táplálkoznak, melynek hatására különösen erősek és gyorsak, érzékszerveik kifinomultabbak, bőrük pedig ezüstösen csillogó lesz. Tagadhatatlanul jó hatásai ellenére az ital veszélyes, hiszen már első kóstolásra is függőséget okozhat.

 

Csapatuk ikonja egy vérfarkas, akit megszelídítése után Dollárnak kereszteltek. Dollár az erdőben esett zsákmányul két vámpírlány csábításának. A zord külsejű, láncra vert állat még mindig küzd szabadságvágyával, így szökésének veszélye a PEN-en is fennáll.

 

A PENlight indulójukat skandáló tagjai fényt osztogatva gyűjtik áldozataikat. Vigyázat: az óvatlanokkal megeshet, hogy másnap vámpírként ébrednek, ebből a létből pedig nincs visszaút!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr511931853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása