A PEN a sztárság felé röpít

?

zenendroll 2010.02.18.

Nem lankad az érdeklődés a Pécsi Egyetemi Napok könnyűzenei tehetségkutatója iránt, amelyre tavaly több mint 60 zenekar jelentkezett az ország minden pontjáról. Miután idén már pár nappal a határidő lejárta előtt elértük ezt a számot, biztosra vehető, hogy legalább ennyien 2010-ben is megméretik magukat.

Az idei vetélkedő újdonsága, hogy nemcsak zenekarok, hanem DJ-k, MC-k, és beatbox formációk jelentkezését is várjuk, akik külön kategóriában és külön helyszínen mérik majd össze tudásukat. Miután valószínűleg a felhívás újdonsága miatt is ebben a kategóriában egyelőre valamivel kevesebb jelentkező akad, a szervezők úgy döntöttek, hogy a jelentkezési határidőt esetükben meghosszabbítják, így a vállalkozó kedvűek február 28-ig jelentkezhetnek. A zenekarok számára a határidő továbbra is február 20.



 

A jelentkezések beérkezése után a mezőnyt előzsűri szűri meg, majd márciusban kerül sor az elődöntőkre előreláthatólag három alkalommal. A legjobb zenekarok DJ-k, MC-k, és beatbox formációk ezután a PEN színpadján mutatják be tudásukat április 21 és 24 között a Pécsi Bőrgyárban. Az eddigi tehetségkutatók legjobbjai (The Crybabies, Paint the Lilies, Revelstone) immár a fesztiválprogram részét képezik.

Bővebb infót Rákos Blankától kaphattok a 0620/922-9321 telefonszámon, illetve a pen2010.tehetsegkutato@gmail.com mail címen, a jelentkezési lap pedig itt található. 

Fotónk a tavalyi tehetségkutató győztesét, a Paint the Liliest ábrázolja.


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr451771371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása