Képek a PENre

GaTa 2010.02.25.

 Kedves Mindenki és Egybegyűltek!

 

Emlékeztek a 2008-as Timur Lenk koncertre? Vagy a 2006-os Ez3kiel hatalmas zúzására? Netalán a '97-es Boccaccio-s őrültködésekre? Nem??? 

Mert mi sem. Egyrészt mert régen volt, másrészt az alkohol jótékony köde borítja azokat a napokat. Viszont biztos ismertek olyan barátokat, arcokat, akik végigfotózták az Egyetemi Napokat, és rengeteg - zsarolásra, egymás kiröhögésére alkalmas - képet készítettek.

Mivel idén a PEN hatalmas durranásnak ígérkezik, ezért szeretnének a Szervezők Titeket, a közönséget megkérni, hogy akinek vannak fotói, plakátjai, képei az elmúlt Egyetemi Napokról, az ne habozzon elküldeni nekünk a kepekapenre@gmail.com címre névvel, és időpont-megjelöléssel. A beérkezett fotókból szeretnénk egy kiállítást összehozni, hogy méltán megemlékezhessünk a régvolt PEN-ekről.

Tehát, nincs más dolgotok, mint április 10-ig beküldeni a fotókat, plakátokat a kepekapenre@gmail.com -ra névvel és időpont-megjelöléssel!!!

Akinek esetleg negatívjai vannak, azok se csüggedjenek, hanem küldjenek egy mélt az előbbi címre, és majd jól kifundáljuk, mit kellene tenni! 

Összefoglalva: április 10., kepekapenre@gmail.com, ha valami nagyon égető problémátok van, akkor pedig személyes kontaktért hívjátok Vidó Gábort a 70/6405780-as számon.

 

A Rocksertés legyen Veletek!


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr901789419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.











süti beállítások módosítása