A PEN Tehetségkutató elődöntősei VII. - Armenise, Woodiez

?

baraczka 2010.03.24.

 

Armenise – Make it loud!
 
A 8 tagú Armenise 2008-ban alakult, előtte a zenekar tagjai már különböző formációkban játszottak együtt. A végleges felállásig hosszú út vezetett, de 2009-re sikeresen kiteljesedett a csapat. A sokszínű ízlésvilág különböző zenei stílusok fúzióját hozza magával. A  funk-rockos lüktetés találkozása az energikus swing hangzásával - ez eredményezi ezt a változatos zenei világot.
 
A telt hangzás Svajcsik Kristóf hangszerelésének köszönhető, a jó életkedvre és vidámságra ösztönző dalszövegek pedig Skardelli Viktornak. A pécsieknek üzeni a zenekar: bár messze vannak, de ideérnek Charmaguptrából - izzítsátok a boogie-s lábakat és igyatok sok almalevet!
Tagok: Bakos Lilla - tenor saxophone, vocal, Csekő Norbert – trombone, Frankó Zsuzsi - alto saxophone, Mogyorósi Tibor - lead vocal, Molnár Csanád – drums, Skardelli Viktor - bass, rap, Svajcsik Kristóf - guitar, vocal, Szász Csaba - trumpet
 
 
Woodiez - Mozirajongó alternatív rockerek
 
A Woodiez alapításának ötlete 2008 nyarán merült fel, őszre állt össze a csapat, és télen már a lemezen dolgoztak. A négytagú zenekar 2009 tavaszán már véglegesnek tekinthető felállásban alkotott Pécsett. Saját bevallásuk szerint dallamos, alternatív rock zenét játszanak. Nevüket egy közös sörözés közben találták ki, amikor kiderült, hogy mindannyian szeretik Woody Allen munkásságát. Nagyon rövid idő alatt hozták össze első zenei anyagukat. A kezdet kezdetén szinte napi rendszerességgel próbáltak, amit este megírtak, másnap vitték a stúdióba.
 
A rekordgyorsasággal megszülető korongjuk lemezbemutató koncertjét 2009 májusában a Művészetek Házában tartották, ahová meglepően sokan mentek el. A zenekar híre a világhálón ugyanis gyorsabban terjedt, mint gondolták, így mára népes rajongótáborral is dicsekedhetnek. A srácok azóta is rendületlenül alkotnak, az új dalaik, a régiek mellett meghallgathatók a http://www.mymusic.hu/woodiez címen. Decemberben a Kinóban adtak teltházas koncertet a Peet előtt, idén áprilisban pedig a Hooligans előtt pengetnek majd az Expo Centerben. Előtte persze meg lehet őket lesni a Pen tehetségkutatón is.
 
A Woodies magyarul énekel, szövegeik egyszerűek: arról szólnak, ami körülveszi őket, illetve ami bármikor, bárkivel megtörténhet. Jó mi?
 
A zenekar felállása: Brassói Attila - dob, Kajári Dániel - basszus, Balázs Gábor - szólógitár, Kapitány Gergely - ének, gitár,

 


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr461864982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása