A DJ/MC tehetségkutató döntősei

?

baraczka 2010.04.15.

A napokban végre napvilágot látott a DJ/MC tehetségkutató négy, a PEN-en fellépő döntősének listája. Félórás bemutatkozásukat április 21-én este 8-tól nézhetitek meg a Red Bull Partycsarnokban.
 
Az alábbi rövid értékeléseket Cop-nak, a.k.a. Varga Ákosnak köszönhetjük.
 

Aki ismer, tudja, hogy nagyon szőrösszívűen osztályozok, figyelembe véve a technikai rátermettséget, zenei tájékozottságot, tudást, magabiztosságot, hangulatteremtést és lelki adalékot. Ez alapján a továbbjutók:


VENOM & DÓZI (20:00)

Dóziék sok számot írtak, Venom sikálta alá az alapot, most mégis egy rádióműsor szelettel jelentkeznek. Venom jól játszik, akár sajátot, akár másét. Régi motorosok, nem egy tehetségkutatón lenne a helyük, hanem a PEN egyik színpadán!
 
IPA (20:30)

Az évek óta trendi, sokakhoz szóló, de annál inkább kifakult minimal és tech house stilus mellé egy igen magabiztos előadásmód társul, gyors és pontos mixekkel. Kivancsi lennék, milyen technikát használt. Ha nem volt beatmatch rásegités, akkor külön dicséret, mert messze a legtöbb szám fért be a nyúlfarknyi időbe.

INNER SOLIS (21:00)

 
 
Kiforrott hangzás, karakteres stilusválasztás, amit lehet szeretni vagy nem szeretni. Mindenesetre a 80-as évek reneszánsza idején érlelődött, a modern megoldásokat is megvillantó trackek működnek. Több, megjelenéseket is elkönyvelő formáció gyengébben muzsikál náluk.

 
MYNICKNAMEISARTIMUS (21:30)

Az első dj, aki több stílustelemet is bevállalt a rövidke szettben, mégis konzisztens egészet képez a dolgozat. A beteg bassline-okon úsztatott, énekelős fidget/electro house blokk végére még a dubstep is befért. Rövid, életkepes keverések, gyors számváltások, hangulatos válogatás.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr201924303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása