Kumiszfüggő ősmagyarok csapnak le Pécsre

zenendroll 2010.04.15.

Hontalanok törtek be a PEN-re, hogy ott a sok éltető sör, bor és egyéb alkoholok hazájában új otthonukra lelhessenek. A TTK-ról érkező PENfoglalók karddal, lándzsával, íjjal és hatalmas kurjantásokkal lepték el várost, bár véres harcokra nem kell számítani: a nép inkább jó kedélyéről híres, mintsem kegyetlenségéről. Bemutatkoznak a PEN diákrektorjelöltjei!

 

Az ég egyik legfényesebb csillagát, a Szíriuszt elhagyva érkeztek ide vezetőjük útmutatásait követve. Táltosuk az égiektől kapott jelek által irányítja a csapatot, így nem kételkednek: jó helyre kerültek.

A PENfoglalók messze kitűnnek a tömegből bozontos szakállukkal, különös köpönyegeikkel, kalapjaikkal, bőrbe és bársonyba burkolózva. Játékkardjaik, íjaik csupán a megfélemlítés eszközei, hiszen a sikert az összetartás erejétől, a magukba és az alkoholba vetett hitükről remélik.

 

Vidámságuk állandó szinten tartása végett kumiszt, vagyis lótej erjesztésével készült szeszes italt fogyasztanak. Az ősi lovasnéptől ez nem is igazi meglepetés, bár az eredeti receptúrán alakítaniuk kellett.

 

A PENfoglalók saját kabalaállattal is rendelkeznek a Rocksertés babérjaira törő Nyalóka képében. A kitűnő alakítást nyújtó malac fárasztó munkája mellett különösen jól szórakoztatta a csapatfilm forgatásának szemlélőit, ám további élő szereplésekre sajnos nem kerül sor saját és környezete védelmében.

 

 

 

A csapat nemrég ünnepélyes fogadalmat tett: győzelmük esetén minden olyan tag legyantáztatja scrotum-ját ( herezacskó), aki rendelkezik ilyen szervvel. A teljes fogadalom, sok más érdekesség mellett, megtalálható honlapjukon.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr41923625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dorkoka 2010.04.15. 19:57:08

A kumiszt én is megkóstolnám, de félek wc lakó lennék utána. Egyébként tök mindegy csak butítson, meg természetes legyen, a tej elég természetes aroma forma.










süti beállítások módosítása