PENész – a PEN leglúzerebb csapata

?

zenendroll 2010.04.16.

Akad egy lázongó lúzer különítmény is a PEN-en. Ők a Művészeti Kar PENész névre hallgató csapata, akik a társadalmi korlátok alól szeretnék az elnyomott pancsereket felszabadítani. Ebben főként hősükre, az űrből pottyant Kenyéremberre számítanak, no és Penesére, a fesztivál sztárnőjére, aki szerencsére megkapta az anyukájától az engedélyt, hogy eljöhessen bulizni.

 

Kik is ezek a lúzerek? Biztos ismeritek őket. De legalábbis láttátok már őket. Ők azok, akik benn vannak minden órán és tanulnak, ám mégis rossz jegyeket kapnak. Ők azok, akiket soha senki sem hív el sehova, de ha netán mégis megjelennének, úgysem köszönnétek nekik. Ám most megelégelték mindezt és eldöntötték: eljönnek – bár nem kérte senki – és kivívják a nekik járó megbecsülést.

Vezetőjük Penese, a PEN önjelölt sztárja, aki mindent bevet a sikerért. Ha kell bájos, ha kell szigorú, ha nem figyelnek rá, toporzékol. Olyan tagok sorakoznak mellette, mint a Zacsis lány, akiről nem tudni, hogy zacskóval a fején született-e, vagy később a szülei rakták rá. Kitti a cica aranyos, de ha felhergelik, akkor karmol, ami nagy segítségére volt, hiszen a Metálcicák már egyszer el akarták rabolni. De akad köztük egy homoszexuális kamikaze pilóta reinkarnációja is, Pencsissza személyében, valamint Penonymus is a bandát erősíti, akire nyugodtan lehet firkálni, cetliket ragasztgatni.

 

No és persze hősükről ne feledkezzünk meg, a Kenyéremberről. Különleges képessége a morzsa támadás, valamint, ha felhúzzák, be tud penészedni. Ezek után már csak félve említem meg, hogy Spock kapitány szívhez szóló monológján buzdultak fel, hiszen a lúzerek amúgy sem túl jó hírnevének biztos nem tesz jót, ha kiderül, hogy még kockák is. Mindenesetre jönnek ők is a PEN-re és mindent megtesznek, hogy nyerjenek. A diákrektori cím megszerzése után Penese örök életet és ingyen szeszt ígért mindenkinek, úgyhogy szurkoljatok nekik!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr581926432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása