PENesztrojka – megmentő orosz barátaink

?

zenendroll 2010.04.17.

Az orosz-magyar „barátság” nevében a PENesztrojka sietett megmentésünkre, hogy visszaszerezze a lefoglalt vodkát, majd visszaszolgáltassa az egyetemistáknak. A felettébb vidám küldöttség a BTK legjobbjaiból lett összeválogatva, hogy senki se maradjon szomjan a fesztivál ideje alatt.

Vezetőjük, Chagajev élete egy kuplerájban kezdődött, de már akkor is tej helyett vodkát ivott. Cseperedése során vízipisztoly helyett kalasnyikovval játszott, a farsangi bálokon nem buszsofőrnek, hanem maffiózónak öltözött, a cigirágót pedig korán lecserélte szivarra. Így nem csoda, hogy gyorsan magába szippantotta a moszkvai alvilág, lányok futtatásával emellett pedig szeszcsempészettel kezdett foglalkozni. Miután értesült a hírről, miszerint Pécsen a teljes vodkaállományt lefoglalta Sztaniszlov a Panda, tétlenkedés nélkül összeválogatta legjobb embereit és egy speciális vodkával ideteleportáltak.

 

 

Az orosz maffiát persze nem csak e nemes gesztus vezérelte pont ide. Híresen jó medvehagymánkat is szeretnék importálni új - persze nem legális - kereskedelmi útvonalakon. Ezt a projektet Nyikolasj, a nyugdíjas pizzafutár vezeti. Az alakulat másik kiemelkedő tagja az őrült balettáncos Jevgenyij, akit az előkelő színházak nem tudtak befogadni. Természetesen a nőket, Saschát, Natashát sem hagyták otthon. Bár a lányok nagy elnyomás alatt vannak, kulcsfontosságú szerepüket senki sem tagadhatja, hiszen testőrök, kettősügynökök, kémek nélkül egy maffiózó csapat sem működhet rendesen.

Az elit alakulathoz több hűséges követő is csatlakozott és további támogatásra is számítanak. Népszerűségük és győzelmük kulcsa nagyon egyszerű: „mindenki szeret inni és mindenki szeret oroszt” - nyilatkozta a maffiafőnök.

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr341929081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása