A Mecsek túloldalán - Elvesznek-e a diákrektor csapatok?

?

GaTa 2010.04.22.

Hát, nagy nehezen, de megérkeztünk a Wolf József Turistaházhoz. Igaz, a beígért négy busz helyett csak kettő jött, és azok is eltévedtek az első körrel, így a második forduló 11 órára ért föl, de legalább itt van mindenki!

Megkaptuk az eligazítást, előzetes kárbecsléssel számolva kb. a csapatok felét a speciális mentők fogják lehozni a hegyről, mert minden városi gyermek úgy el fog tévedni az erdőben, mint Jancsi és Juliska.

Nos, akkor kezdődjék a tájékozodó túra, aztán, ha minden égi ember úgy gondolja, még jelentkezni fogok a frontról.

 

12:44

Túl két eltévedésen, rossz irányba forduláson, végre elértük a B4-es ellenőrzőpontot, ahol közölték velünk, hogy az MK-sok utolértek bennünket, emiatt nem csinálhatjuk meg a feladatunkat, 0 pont. Hát anyátok, mármint az ottani szervezőknek, nem az MK csapatának!

Most a B5-ön szív a csapat, mert kb. 200m-es akadálypályán kell átjutnunk úgy, hogy mindenkinek a szeme be van kötve, és egy ember instruál. Eddig mínusz húsz ponton áll a PENdragon, úgyhogy marhajók vagyunk!!!

A jogászok már az elején elhagyták a csapatuk felét, a többiekről semmi hír, a PENésszel, és a Vasmacskákkal találkoztunk eddig igazán. A vaddisznók egyelőre kevésbé tevékenyek.

 

15:52

 

Nos, eddig úgy néz ki, hogy mindenki túlélte, bár a százalékos összesítés még tart, az első forduló már elindult a buszokkal. Voltak vicces feladatok (pár eszközből rakj össze egy valamit, amivel kimented a csapattársadat a fertőzött területről), kevésbé viccesek (vakon ne lépj rá a fűben a színes - zöld, bémeg, zöld! - labdákra), meg egyéb ilyenek, a végére pedig a PENdragon abszolút pluszponttal teljesítette az utolsó etapot!

Kis bográcsozás, finom pincepörkölt, és a La Fanfare is elkezdett muzsikálni, a hangulat is kezd fölpörögni, bár alkohol, az sajna nincs.

Lassan indulunk haza, a pólókat most osztják, és a Metálcicák megkapták a rózsaszínűeket, úgyhogy rokk!!!!

 

Vidó a hegyről


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr101942135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása