A nagy sündörgés

zenendroll 2010.04.23.

Bár tegnap éjjel a fesztivál területén még sokan aggódtak, hogy a diákrektorcsapatok nagy része odaveszett a Mecsekben, mára már biztosan jelenthetjük, hogy ez nem így van. A délelőtti vetélkedőn szinte mindenki megjelent a Barbakánnál egy kis sündörgésre.

 

SÜN!SÜN!SÜN!SÜN!...valahogy így kezdődött ez a reggel, no meg a kábaságot és a másnap élét elnyomasztandó sörrel, borral, vodkával. Így már készen is álltak a csapatok, hogy megmutassák, hogyan „dörgetik” sünjeiket. A vámpíroknak már-már annyira sok volt az utóbbi időben elfogyasztott alkohol, hogy egyikőjük fellázadt: ő ezentúl vizet akar inni! A forradalmárt persze gyorsan leverte Drakula süne. Ennek megünneplésére a Pen in Black osztogatta 5 literes kannáját, miközben elreppelték a jogászok új himnuszát.

 

 

 A Metálcicák új taggal bővült Metál Süni által. A szegény kirekesztett állatot turnéjuk során fogadták be, majd megtanították neki, hogy mi is az a rákkenroll. Azóta ő a grupiek egyik kedvence, élete pedig sose volt még ilyen jó. Merésznek merész volt az ő produkciójuk is, de messze nem mutatott olyan perverzitást, mint a Penesztrojkájé; Csagajev és Jevgenyij közös sünének születése mindenképp több volt, mint érdekes.

 

A Penlight táncoslábú csapat, ez most már kétségtelen. Eddig sem takargatták, hogy mennyire szeretnek bulizni és táncolni, ahogy a délelőtti előadásuk is mutatja, hiszen különc, mondhatni extravagáns sünük is a tánchoz értett a legjobban. Az <O>pen is bemutatta, milyen egy igazi elektronic-supersonic parti. A mókázás után kék szupersünük annyira megtetszett a pollackosoknak, hogy SÜN alakulatuk áldozatául esett. Nem így járt a művkarosok állata. Ez minden bizonnyal annak tudható be, hogy még a csapattagoknál is szánalmasabb, szemétdombra való alak volt.

 

A Pendragon sün családfájában kétségtelen, hogy akad némi sárkányvér. Bár a kardokat le tudta győzni, a Trollal már nem bírt. Történetük így túlélő és hős nélkül maradt. A honfoglalók sem váltak a nap hősévé, hiszen Nyalókát hozták el sündisznónak. A malac annyira megrémült, hogy a vágóhídra is szívesen menekült volna, a tömeg pedig egyként követelte Nyalóka felszabadítását.

 

 

 Még a pen-pen lányok is az ő védelmére keltek, pedig percekkel előtte a Rocksertésre támadtak. Új kabalát akartak kinevezni, saját Sünük képében. (Úgy néz ki, mégsem tudják megbocsátani neki, hogy eltérítette őket Octoberfest-re vezető útjukról.) Rocksertés viszont nem mondott le, így erőszakos eszközökhöz nyúltak és kishijján halálra csikizték. Nyugalom, azóta már felépült, de este még biztos szüksége lesz néhány regeneráló felesre; ha találkoztok vele, ne felejtsétek el megvigasztalgatni.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr371945928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zebrahead 2010.04.24. 01:20:16

IMÁDOM EZT A CSÁVÓT, ÉS RENDKÍVÜL ÖRÜLÖK ANNAK, HOGY Ő IS A MELEG KÖZÖSSÉG TAGJA!!!

zebrahead 2010.04.29. 13:57:13

csak én érzem úgy, hogy ha már meg lett csinálva ez az oldal, egy kicsit több figyelmet kellett volna neki szentelni? pl. írni rá?










süti beállítások módosítása