A Yamm! készíti a PEN csiripfalat

?

varnagyszabolcs 2010.04.23.

A Pécsi Egyetemi Napokra hangolt csiripfalat indított a Yamm!, a legnagyobb, kifejezetten hazai felhasználókra fókuszáló magyar Twitter-szájt.

A yamm.hu/pen2010 címen elérhető csiripfalon egy helyre gyűjtve jelennek meg a PEN-nel kapcsolatos magyar Twitter-üzenetek (twitt, tweet, csirip - ahogy tetszik), valamint a PEN hivatalos lapjának, a Rocksertés naplójának és a bama.hu PEN-dossziéjának hírei is. 

Természetsen nem csak a Yammban írt üzenetek sorakoznak itt, hanem az összes Twitter-kliensről és -szájtról befutnak ide a csiripek. Amivel azonban többet ad a Yamm! a normál Twitter-oldalnál, az a magyar trendkövetés (mely témákról írnak legtöbbet a felhasználók?), a celebek, a magyar hírességek twittjeinek megmutatása, illetve az újoncok megjelenítése.

A Twitterhez képest az is plusz, hogy remek magyar gyűjteményeket kínál képekből és videókból, ami mindenképpen egyedi szolgáltatásnak számít, hasznos és szórakoztató is.

A Yamm! egyik legfontosabb jellemzője, hogy magyar szolgáltatás lévén a twitter.com-nál sokkal könnyebb további magyar ismerősök után kutatni. A Twitteren persze nem feltétlenül az ismerősök puszta regisztrálása a cél, mert bárki, akár celebek, közéleti emberek is követhetőek, és ebben is sokat segít a Yamm!

Aki professzionálisan akarja használni a Twittert és szeretne minél több magyar követőt, ne hagyja ki a Yamm.hu-t.


A bejegyzés trackback címe:

https://blogsertes.blog.hu/api/trackback/id/tr871945921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.










süti beállítások módosítása